DTG/DTF-tekniikalla saat yksilölliset mainospaidat, -pipot ja muut mainostekstiilit yrityksesi brändin näkyvyyteen. Logollasi varustettu mainostekstiili ylläpitää edustavaa yrityskuvaa. Meiltä saat erilaiset vaihtoehdot kuten kangaskassit, mainospipot, -paidat ja hupprit nopeasti ja helposti omalla logolla tai kuvalla painettuna. Mainostekstiilimme ovat merkittävissä yrityksenne tai seuranne logolla joka painettuna tai brodeerattuna. Tekstiilitulostus tulostaa suoraan tekstiiliin haluamasi kuvan tai logon. Tämän mahdollistaa valokuvan tarkkana kaikki pienimmätkin yksityiskohdat. Graaffinen suunnittelupalvelumme auttaa sinua haluamaasi lopputulokseen.

Lähetä tarjouspyyntö ja samalla valokuva, kuvatiedosto (jpg, png (suositus), TIFF tai vectorina EPS, AI, SWG) meille sähköpostitse. Autamme sinua löytämään parhaimman ratkaisun yrityksesi näkyvyyteen. Suunnitellaan yhdessä info@tr-mainos.fi

Lisäinfoa puhelimitse 0400 267 304


Aineisto-ohje
Tekstiilitulostusta varten olisi hyvä saada printattava kuva seuraavilla spekseillä:

1. 300 dpi:n resoluutio

2. RGB värit

3. .PNG/JPG muoto

4. Kuva läpinäkyvällä taustalla. Vain ne osat näkyvillä, mitä halutaan painaa.

Ellet ole varma kuvan toimivuudesta painatukselle, voit lähettää sen meille tarkastukseen.

TEAM ASUSTEET JA PIPOT TILAUKSESTA

KAUTTAMME SAAT MODERNIT JA KORKEALAATUISET ERILAISET POOLO-, T-PAIDAT, HUPPARIT, SOFTSELLTAKIT TEAM-, SEURA-, TAI YRITYSNÄKYVYYTEEN. TOIMITUSIKA TÄLLÄ HETKELLÄ N.8 VIIKKOA TILAUKSESTA.
SUUNNITTELEMME PUOLESTASI TEKSTIILIEN ULKOASUN, SINUN TARVITESEE VAIN HYVÄKSYÄ VEDOS ENNEN TILAUSTA.
HUOM! MAKSU ENNAKKOON ENNEN TILAUSTA.

T-PAIDAT, COLLARIPAIDAT, HUPPARIT JA COLLARITAKIT

YKSILÖLLISELLÄ PAINATUKSELLA TAI BRODEERATTUNA

 

PIPOT JA LIPPIKSET

PIPOT JA LIPPIKSET VOIDAAN PAINAA DTF LÄMPÖSIIRTOTEKNIIKALLA. DTF TEKNIIKKALLA SAADAAN KORKEALAATUISET JA YKSITYISKOHTAISET LOGOT JA KUVAT, SAAT PIPOT JA LIPPIKSET JOKO PAINETTUNA TAI BRODEERATTUNA.

 

 

 

SUORATULOSTAMINEN KANKAALLE – DTG TAI DTF TULOSTUS

Tulostamme ja painamme haluamasi tekstin, logon, valokuvan, designin, jne. erilaisille kankaille, kuten t-paitoihin huppareihin, pikeepaitoihin, urheiluvaatteisiin, työvaatteisiin, pyyhkeisiin, jne.

Kankaalle tulostaminen tapahtuu kahdella eri tekniikalla – suoratulostus – DTG tai DTF lämpösiirtopainatus.

Kumpi vaihtoehto sopii sinulle, riippuu useista tekijöistä, kuten materiaalista, tulostusalueen koosta, väristä, määrästä ja käyttötarkoituksesta. Löydämme parhaan ratkaisun sinun tarpeisiin. Molemmat tekniikat soveltuvat sekä yksittäisten että suurten erien tulostamiseen. Molemmissa tapauksissa enimmäistulostusalue kerralla on 38 × 50 cm.

 

Suoratulostuksessa tai digitaalisessa tulostuksessa kuva tulostetaan suoraan tuotteeseen. DTG/DTF kangaspainotekniikka, jolla voidaan tulostaa korkealaatuiset värilliset kuvat tai logot suoraan kankaalle. Tämä tekee tuotannosta paljon nopeampaa, halvempaa ja soveltuu hyvin myös pienille määrille tai yksittäis kappaleille.

Korkea resoluutio mahdollistaa erittäin tarkkojen yksityiskohtien painamisen tekstiiliin.

 

Ekologiset värit ovat vesipohjaisia jättäen siten pienemmän jalanjäljen ympäristöön, samalla suorapainatus kankaalle kestää myös kulutusta ja pesua. Musteet ovat ÖKO-TEX-sertifioituja, joten ne voidaan painaa myös lasten vaatteisiin.

Sopii materiaaleille, jotka sisältävät vähintään 50% puuvillaa. Voidaan tulostaa myös taskujen, saumojen ja vetoketjujen päälle.

 

DTG-tulostuksen ominaisuudet

Painotekniikasta johtuen tumma tuote esikäsitellään (pohjustetaan) siten, että muste tarttuu kankaan kuituihin eikä hajoa kankaan sisään. Esikäsittely voi aiheuttaa lieviä pohjustus- ja kuumennusjälkiä.

Ennen käyttöä on tuote pestävä nurinpäin käännettynä hellävaraisella pesulla! Esimerkiksi kankaan kellastuminen voi johtua auringon UV-säteilyn vaikutuksesta esikäsittelyaineeseen, jota ei voi poistaa myöhemmin.

 

Painatus asiakkaan tuotteeseen

Asiakastuotteisiin painettaessa emme voi arvioida tuotteen soveltuvuutta painokäyttöön, emmekä siksi voi vastata tulostuksen laadusta tai kestävyydestä.

Jos tulostus epäonnistuu, emme hyvitä asiakkaan tuotteita.

 

Suositukset painettujen tekstiilien hoitoon:

  • pese vaatteet nurinpäin – kuva tai logo sisällä
  • silitä vaatteet nurinpäin – kuva tai logo sisällä
  • käytä kuivausrumpua vähän tai ei ollenkaan
  • älä käytä valkaisuainetta tai vahvoja puhdistusaineita

 

21002