TR-MAINOS

15.5.2020 Kuvia ja tietoja päivitetään

Tulostusmerkkaus Muto
h 626 UF tasotulostimella

 


Tulostaa useille materiaaleille, mukaan lukien 3D-esineet, max. korkeus 150mm. Mutohin 100-prosenttisesti kiinteällä UV-LED-musteella.

ValueJet 626UF kuusivärinen CMYK + valkoinen ja lakka, tulostaa suoraan esineeseen kuten erilaiset kotelot/korurasiat, mainostuotteet, palkinnot, mukit, kynät, golfpallot, kyltit, jääkiekot, pullot, etu-, jäsenkortit ja paljon muuta.
Logotulostukset, kynät, korurasiat ja paljon muuta
Pullot, mukit, kynttilät, jne
Erilaiset jäsen- ja klubikortit
Merkkaustulostus lähes kaikkeen
   Trotec SDSL 300 LaserCO2-lasertyöstölaitteella voidaan kaivertaa ja merkata todella laajaa materiaalikirjoa. Laserkaiverruksella voimme tehdä mm. teollisuuteen tarkoitettuja koneiden arvo- tyyppikilpiä, erilaisia kaavioita ja kytkentämerkintöjä.
Teollisuuteen tarvittavien erilaisten merkintöjen merkkaus ja kaiverrus työt lisäksi lasermerkkaus soveltuu lasin, akrylin anodisoidun alumiinin merkkaukseen.


Merkkaukset eri materiaaleille
Kaiverrukset
Kynät
Irtokirjaimet ja logot


Erilaiset tarkkuutta vaativat jigit, irtokirjaimet, logot jne.
Akryylin eri värivaihtoehdoilla saat näyttävät ja erottuvat logot. Akryyli on kestävä ja kätevä materiaali, joka sopii hyvin työstettäväksi laserilla. Värien ja tekstuurien suuri valikoima tarkoittaa, että materiaali sopii moniin eri tarkoituksiin.

Ovi- ja postilaatikko- ja erilaiset opastekyltit.Erilaiset tarkkuutta vaativat jigit
Ovikyltit ja huonenumerot
Erilaiset opaste-, tieto- ja konekyltit
OhjekyltitValokuvan tarkat kaiverrukset erimateriaaleille kuten puu, nahka, lasi, akryyli

 

 Se paikallinen toimija